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Hôtel Restaurant de l'Aigle

  • Place
    • Couvet

    Ort

The Hôtel de l'Aigle invites you to discover its local specialities: sliced Travers buffalo with shallots, filet mignon with absinthe or bondelle à la neuchâteloise. For dessert, let yourself be tempted by a home-made crème brûlée or an absinthe-glazed parfait! The entire team at the Hôtel de l'Aigle looks forward to welcoming you in a family atmosphere in the heart of the Val-de-Travers.

18 rooms
REKA cheques accepted

Opening hours
Opening hours
  • Monday - Sunday
    • 06:30 - 21:00
Good to know
Good to know
  • Langues 
    • Français, allemand, anglais
  • Réseaux sociaux 
    • Facebook : Hôtel Restaurant de l'Aigle
  • Vacances 
    • Ouvert toute l'année. Fermeture le dimanche soir du 1 novembre au 15 mai.
  • Accessibilité 
    • Dans le restaurant uniquement.
  • Autre
    • Carte enfant
    • Cartes de crédit
    • Chien accepté
    • Jeux extérieur
    • WIFI
Restaurant
Restaurant
  • Kind of food
    • Regional or Swiss
    • Vegetarian
    • Terroir neuchâtelois
    Culinary specialities
    • Hunting food
    • Meat
    • Other
    Type of establishment
    • Restaurant / Brasserie
    • Caterer
    • Hotel
    Rooms
    • 90 places
    Terrace seats
    • 90 places
    Affiliated
    • GastroNeuchâtel
    Labels qualités
    • Q-Label of Swiss Tourism
    • Charte GastroNeuchâtel
On site
On site
  • Accessibility
    • Free parking
    • Wheelchair accessible
  • Services
    • Terrace
Access
Zugang
Contact
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Hôtel Restaurant de l'Aigle
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